Opskrifter

Hjemmelavet Minestrone
Hjemmelavet Minestrone
Hjemmelavet minestrone med egen hønsefond og grønt fra haven En skål fuld af efterår og selvforsyning Der er noget helt særligt ved at lave en ret, hvor det meste kommer... Læs mere ...
Hønsefond
Hønsefond
Hjemmelavet hønsefond – en lille smag af gården i gryden På Hvilhøj prøver vi at bruge det vi har, så godt vi kan. Når vi har slagtet vores haner, bliver... Læs mere ...
Brombærmuffins med chaikrydderi og sprød nøddetopping
Brombærmuffins med chaikrydderi og sprød nøddetopping
Brombærmuffins med chaikrydderi og sprød nøddetopping   Når sensommeren glider over i efterår, og dagene bliver lidt køligere, er der noget særligt ved at finde varme i køkkenet. Duften af... Læs mere ...
Zucchinibrød
Zucchinibrød
Dette saftige zucchinibrød kombinerer bananbrødets sødme med friskhed fra gårdens egne zucchini squash. En nem måde at bruge sæsonens overskud på – og et sundere alternativ til kage.   Saftigt... Læs mere ...
Jordskokker
Jordskokker
Sidst på vinteren og frem i det tidlige forår er der ikke mange afgrøder tilbage i jorden. Vinteren har sat sit greb over det meste som var tilbage i haven... Læs mere ...
Muffins med søde kartofler
Muffins med søde kartofler
I år skal det bare lykkes for os at gro søde kartofler her i Danmark! Vi har forsøgt et par gange før - dengang vi havde kolonihaven og da vi... Læs mere ...
Hyldeblomstsaft – En Frisk og Sød Fornøjelse
Hyldeblomstsaft – En Frisk og Sød Fornøjelse
Nu er det tid til at nyde hyldeblomstdrikken igen, og vi har set frem til det 😀 Hyldeblomstdrikken er utrolig populær i vores hjem, så vi laver altid en stor... Læs mere ...
Rabarbersaft
Rabarbersaft
Rabarbersaft er en forfriskende og smagfuld drik, der symboliserer sommerens friske smag og aroma. Med sin karakteristiske lyserøde farve og syrlige sødme er rabarbersaft en favorit blandt mange, og en... Læs mere ...